Så dåligt så det blir bra? NEJ.

Jag älskar att hata filmer. När man sitter och pratar med någon, kommer in på en film och upptäcker att någon hatar den lika mycket som en själv, det är bonding (alltså, att bonda, bånda, ni vet... jag kanske skulle göra en Mogi och starta en egen ordskola).

En av de mest tacksamma filmer att hata i grupp är den genomruttna filmen Blood trails. Det här är alltså filmens handling på det stora hela (tror utdraget kommer från baksidan på DVDn).

Anne och Michael har problem i sitt förhållande, och för att lösa dem, bestämmer de sig för åka på en cykelsemester i bergen. Vad Michael inte vet är att Anne nyligne varit otrogen med en kille som heter Chris. Vad Anne inte vet är att Chris är en sinnesjuk seriemördare som vill ha henne för sig själv. Cykelsemestern blir allat annat än avkopplande semester...

OBS!!! NU KOMMER DET SPOILERS!

Större delen av filmen är en katt-och-råtta lek i bergen. På cykel. PÅ CYKEL. Självklart har bruden en mobil med sig. Men eftersom hon befinner sig långt från civilisationen finns det ingen täckning. När hon till slut, högst upp på ett berg, får täckning på mobilen ringer hon 911. Hon står vid ett JÄTTESTORT kors som är byggt högst upp på berget. När hon pratar med larmcentralen och de frågar var hon befinner sig säger hon typ "någonstans i backalacka-bergen" och de säger att de ska skicka ut en patrull men att det kan bli svårt att hitta henne eftersom området är så stort.



VARFÖR SÄGER HON INTE BARA ATT HON STÅR VID ETT JÄTTESTORT KORS? Hur många såna kan det finnas där ute i buschen? GAAAAWD!  Sånt kan jag bli tokig på.

Det finns däremot en jätterolig scen i filmen där en snubbe blir halshuggen. Av en annan cyklist. På cykel alltså. Snubben som blir av med huvudet cyklar på en stig och helt plötsligt hoppar en snubbe ut ur skogen. På cykel. Mitt i hoppet vinklar skogscyklisten hjulet så att det hamnar på stigcyklistens strupe. Och så skär han av huvudet med däcket. Sen åker han in i skogen på andra sidan stigen och försvinner.

Det är förvånansvärt snyggt gjort, men det rättfärdigar inte att resten av filmen suger  valfri slags djurpung.

Blood trails tillhör utan tvekan en av de sämsta filmer jag någonsin sett.


Kommentarer
Postat av: Anonym

den låter inte speciellt bra, jag gillar wrong turn och sådana filmer

2009-08-19 @ 12:49:23
URL: http://anwb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0